X
  • Velkommen til Atlanterhavsporten

08. april 2023

8. april - Brikker faller på plass

Påskemysteriet 2023

Brikker faller på plass

Kristian går av hurtigbåten som kom fra Smøla og er igjen tilbake i Kristiansund. Her bestemmer han seg for å gjøre mer undersøkelser om «A» og hans mulige tilknytning til Sundbåten.

Kristian har tatt inn på Thon Hotel på Innlandet hvor han har god utsikt over havna hvor Sundbåten egentlig skal seile mellom landene. Her begynner han å granske de forskjellige ledetrådene han har samlet på sin reise gjennom Nordmøre. Han oppdager at flere av stedene han har besøkt har en spesiell forbindelse til Sundbåten og dens historie. Etter å ha snakket med lokale innbyggere, blir det tydelig at «A» har en dyp kjærlighet og respekt for både Sundbåten og lokalsamfunnet.

På en luftetur utenfor hotellet treffer Kristian på Helene som kan fortelle mer om den posen Kristian fant inne i Surnadal, og Helene er ekstra glad i Sundbåten – det har hun alti vært sier hun!

Etter å ha gått gjennom alle samtalene og inntrykkene fra reisen sin, begynner Kristian å ane et mønster. Han innser at «A» ikke bare er en person med dyp kunnskap om Sundbåten og dens historie, men også en som har vært tett involvert i lokalsamfunnet. Kanskje «A» er en tidligere ansatt eller frivillig knyttet til båten? Kristian bestemmer seg for å gå tilbake til noen av de han møtte tidligere på reisen, for å se om de kan hjelpe ham med å identifisere noen som passer til denne beskrivelsen.

Mens Kristian fortsetter å nøste opp i mysteriet, finner han et nytt brev fra «A» i resepsjonen som gir ham en kryptisk ledetråd om Sundbåtens skjebne. Kristian innser at han må sette sammen alle brikker for å avsløre «A» og gjenforene Sundbåten med folket i Kristiansund.

Følg med i morgen på 1. påskedag, da møter han ordfører Kjell!




  • Brikker faller på plass

Annonser




Søk etter ord

 Search
yesmovies