X
  • Velkommen til Atlanterhavsporten

07. april 2023

7. april - Jakten fortsetter på Smøla

Veiholmen

Jakten fortsetter på Smøla

Etter å ha reist fra Sunndal, ankommer detektiv Kristian Sund Smøla, øykommunen kjent for sin vakre natur og rike fugleliv. Her håper han å finne flere ledetråder som kan bringe ham nærmere løsningen på mysteriet med den forsvunne Sundbåten. Etter en kort fergetur fra fastlandet og en nydelig busstur over øya, tar Kristian seg tid til å utforske Veiholmen, et idyllisk fiskevær som er populært blant både turister og lokalbefolkningen.

Mens han vandrer gjennom de sjarmerende trange gatene der ute på været, legger Kristian merke til ei trivelig dame som driver en liten kafé ved havnen. Hun ser ut til å kjenne til mange av de lokale og deres historier og kan muligens hjelpe ham med å finne flere ledetråder. Kvinnen som het Wigdis, byr Kristian på en kopp kaffe og en svele mens hun lytter nøye til hans beskrivelse av mysteriet.

Wigdis forteller at hun har hørt snakk om en mann som nylig har vært på øya, og at han tilbragte mye tid i nærheten av et gammelt naust. Hun kan ikke røpe mannens identitet, men nevner at han bar en fin uniform og hadde et fornavn som begynner med «A» og slutter med «en flamme»? Selv om hun ikke vet hva mannen gjorde i naustet, synes hun det virket som om han arbeidet med noe viktig og hemmelighetsfullt.

Oppildnet av disse opplysningene, bestemmer Kristian seg for å besøke det gamle naustet. Da han ankommer stedet, finner han en låst dør og noen nylig etterlatte verktøy. Selv om han ikke finner noe konkret bevis på hva som har foregått i naustet, føler Kristian at han er et skritt nærmere sannheten. Han takker Wigdis for hennes hjelp og forlater Smøla med hurtigbåten, fast bestemt på å avsløre den mystiske personens identitet og løse gåten om den forsvunne Sundbåten.

Følg med i morgen når jakten fortsetter, og Kristian returnerer til Kristiansund for å samle de siste brikkene i dette spennende påskemysteriet.




  • Jakten fortsetter på Smøla

Annonser




Søk etter ord

 Search
yesmovies