X

Bli premiegiver:

 

Fyll ut skjemaet under for å melde ditt firma på som premiegiver i årets nordmørske julekalender på Internett.

Julekalenderen på Atlanterhavsporten har eksistert sammenhengende i 20 år - mange tusen nordmøringer er innom hver eneste dag de første 24 dagene i desember. Der finner de et bilde fra en nordmørskommune, og oppgaven er å vite hvilken kommune bildet er hentet fra.

Årets utgave blir den siste i rekken - men du har fortsatt mulighet til å bli med! Premiene er gitt av bedrifter som har med nordmøre å gjøre, bli med som premiegiver dere også!

Prisen er kun kr 990,- eks mva og inkluderer 2 bannere på nettsiden fra i dag t.o.m. 31. januar 2022. I tillegg får dere bannere og lenker i all kommunikasjon med deltagere o.l.

PS! Er du usikker på hvilke premier dere skal gi?, da kan du velge en FLAX-pakke som består av 10 lodd som vi kjøper inn og sender ut parvis til 5 vinnere for dere! kun kr 500,- i tillegg (totalt 1490,- eks mva)
Følgende er med som premiegivere i julekalenderen 2021:


Drømmestrikk.no Digital Smalfilm Interoptik Futura Krivi AS MERO montasje Kristiansund og Nordmøre Havn IKS Rindal Sparebank Atlanterhavsparken Ålesund Ole Myren Gartneri Christians's Bar FiberGlass AS Ramvik AS Vårsøghelga Vest Supply AS Legeregnskap AS Sevaldsen Villsaubutikken Rørservice NEAS AS

Søk etter ord

 Search